در خودرو های هیبریدی سری موتور به صورت مستقیم به سیستم جا به جا کننده قدرت نیرو نمی دهد. از مزیت های این نوع ماشین هیبریدی می توان موارد زیادی را بیان کرد که یکی از مهم ترین فواید ها این می باشد که توان خروجی موتور ماشین هیبریدی سری به باتری وارد می شود پس از موتور تبدیل کننده انرژی می توان در سرعت های ثابت و بازدهی های بالا بهره برد در حالی که مصرف سوخت بهینه می ماند .
در قدم اول میتوان از فروش اقساطی خودرو برقی شروع تا مردم با این نوع خودرو آشنا شوند. البته باید عیوب کاملا رفع گردد تا مردم از خرید پشیمان نشوند.
طبیعتا با افزایش تقاضا برای خودروهای برقی در کشور، ضرورت توسعه زیرساختهایی مانند ایستگاههای شارژ، تعمیرگاههای مجاز و دیگر فناوریهای مرتبط با این خودروها نیز بیشتر از هر زمانی احساس خواهد شد.
پاسخ پشتیبان سرویس گفته: ۲۳ فروردین ۱۳۹۸ در ۰:۴۷ ق٫ظ سلام باید درب بصورت کامل با لبه بیرونی لاستیک در تماس باشد.
همچنین علاوه بر همه اینها، باید احتمال خرابی باتری در نتیجه حملات سایبری به سیستم خودروهای برقی را نیز در نظر داشته باشید.
عراقچی در دیدار امیرخان متقی: امیدوارم روابط با افغانستان را هرچه بیشتر در جهت منافع ملی ۲ کشور گسترش دهیم
عباس گفته: ۹ آذر ۱۳۹۶ در ۷:۴۲ ب٫ظ باسلام ماشین لباسشویی ما سامسونگ هست موقعی که دور کم مثلا ۳۵ یا ۴۰ میذاریم یا چند بار پشت سرهم روشن میکنیم از محل مخزن پودر آب بیرون میزنه طوری که مجبور میشویم موکت را جمع کنیم .
موتور الکتریکی با کمک انرژی موجود در باتری، نیروی لازم برای حرکت چرخها را تولید میکند. بهطور کلی در یک ماشین الکتریکی، قوای محرکه ساختار سادهتری نسبت به مدلهای بنزینی و دیزلی دارد.
بیگی گفته: ۱ مهر ۱۳۹۸ در ۱۰:۰۹ ق٫ظ چگونه نشتی مربوط به مخزن اصلی لباس شویی بکو را بر طرف کنیم نشتی مربوط به محلی است که مخزن اصلی توسط بست هایی به یکدیگر متصل میشود ودر بین انها احتمالا واشر یا چسب اب بندی استفاده میشود لطفا راهنمایی کنید ممنون
گسترش بارش به ۲۶ استان/ گرد و خاک نیمه شرقی کشور را فرا میگیرد
تازه ترین مطالب مجله خودرو(دنیای خودرو، بازار خودرو، اصول تعمیر و نگه داری خودرو و ...)
پیشرانه الکتریکی جایگزینی برای نمونه های درون سوز سایر اتومبیل ها می باشد .
دلار ۸۴ هزار و ۱۰۰ تومان شد/ سکه امامی آماده صعود به کانال ۶۲ میلیون تومانی
خودروهای برقی ایرانی سابقهای ۲۰ ساله دارند. اولین ماشین الکتریکی که توسط ایرانیها تولید get more info شد، آریانا نام داشت. بعد از آن خودروهای برقی ایرانی دیگر در مراکز تحقیقاتی دانشگاهی و همچنین توسط شرکتهای خصوصی ساخته شد.